Wij uit eigen fabriek

 

Drie zussen, drie karakters, drie smaken. Maar wel uit dezelfde fabriek. Een paar jaar geleden zijn we het stappen ontgroeid en na de komst van kinderen zijn ook de avondjes met vriendinnen spaarzaam geworden. Net als menig ander: druk, druk, druk.

 

We werden geleefd, hadden geen tijd meer om te doen waar we blij van worden en waar we best wel een beetje goed in zijn. Vroeger waren de Fimo-klei, de vouwblaadjes en de Krimpie Dinkie niet aan te slepen. Die spullen lagen de afgelopen jaren stof te happen op zolder. Zonde, vonden ook onze ouders.

 

Na een levensechte droom van mama over een eigen bedrijf met de drie zussen, is Uit Eigen Fabriek geboren.

 

Wat we vooral hopen te bereiken, is dat er tijd vrijgemaakt wordt om gezellig rond de tafel te zitten en creatief bezig te zijn. Op werkdagen, zowel thuis met kinderen als bij een werkgever, draait je hoofd overuren. Bij ons ben je heerlijk met je handen bezig. Dit zorgt voor een leeg hoofd en je krijgt er letterlijk ook nog iets moois voor terug!

 

En of je creatief moet zijn om bij ons een workshop te volgen..? Ben je mal. Iedereen is creatief! Het komt er bij de meesten alleen niet zo vaak meer uit. Bij ons komt dat helemaal goed. Je gaat hoe dan ook met een hip eindresultaat naar huis!

 

Ook enthousiast over wat we doen? Kom naar onze workshops en deel het met vrienden via Facebook, Instagram of Pinterest. Heb je vragen of suggesties, deel het met ons!

  • Drie zussen
  • Drie karakters
  • Drie smaken
  • Drie themaworkshops

CONTACT

Gouda, Zuid-Holland

VOLG ONS

Twitter

OVER ONS

Drie zussen, drie karakters, drie smaken. Lees meer over Uit Eigen Fabriek.

© Copyright 2016. Alle rechten voorbehouden